Locatie
De Brink

Datum
Zaterdag 14 oktober 2017

Tijdstip
Zaal open vanaf 21:00 uur, optreden vanaf 21:30 uur

Zaal
Lisette zaal

Entreeprijs
Euro 8 per persoon (geen voorverkoop)

The Telephones in Obdam

Het is weer Rocktober, tijd voor een vette rockband! Op zaterdag14 oktober a.s. kunnen liefhebbers van Fender Rhodes en Hammond orgels met draaiende Leslie box, het blinkende geluid van de Feder Telecaster hun lol op. The Telephones speelt deze avond met deze vintage instrumenten in de vernieuwde grote zaal in De Brink te Obdam. The Telephones neemt je mee naar de jaren 60 en 70: The Kinks, The Rolling Stones, Elvis, The Monkees en vele anderen. Dit afgewisseld met moderne muziek, maar altijd overgoten met een vintage sausje. The Telephones bestaat uit de vier topmuzikanten uit Noord-Holland. Het grootste deel van de band speelt met landelijk en internationaal bekende artiesten zoals Tineke Schoenmaker (Barrelhouse), Wouter Bekkering Quintet en de band Kink.

In de Telephones gaan de leden helemaal los op de rock ’n roll, rock en blues-rock, en waant u zich helemaal terug in de 60’s en 70’s. Het plezier en enthousiasme voert de boventoon bij The Telephones en zorgt ervoor dat het onmogelijk is stil te blijven zitten. U bent gewaarschuwd!

En hoe zit het dan met de broertjes van Charl Kruijer, de lead-gitarist in The Telephones? Deze hadden vroeger ook een bandje waar Charl niet in mee mocht spelen daar hij te jong was. Zij zullen op deze avond een uniek revival optreden van The Plastic Pigshakers in originele bezetting verzorgen: Mike, Justin en Rodger Kruijer en Eric Goosens.

The Plastic Pigshakers maakten in de jaren ‘80 en ‘90 Obdam en omstreken onveilig met hun op punk geïnspireerde eigen sound. De nummers zijn vastgelegd op een in eigen beheer uitgebrachte cassette en een CD samen met broeder band Pjurk. Met regionale optredens op o.a. Zomerpop, Eerste Dreun, De Heer van Wassenaar, JooB, ’t Kerkplein in Obdam en zo’n beetje alle jeugdhokken in West-Friesland, bouwden de Pigshakers een behoorlijke live reputatie op.

Nadat eind 1999 nog een laatste afscheidsconcert werd gegeven in ‘t Obdammertje, is het 18 jaar stil gebleven. Tot nu, als support act zal The Plastic Pigshakers op zaterdag 14 oktober a.s. nog éénmaal een live set ten gehore brengen met al hun bekende hits. Iets ouder, wellicht een beetje minder strak, grijs of bijna kaal, maar nog steeds met passie en een energie zoals vroeger!

De Brink Dorpstraat 155 Obdam, zaal open: 21.00 uur, aanvang 21:30 uur entree: € 8,- (geen voorverkoop).