Nieuw format eXperience kleur 692 600 (002)

De Brink eXperience met Pubkwis Classic en Vinyl

De Pubkwis eXperience!

Het zit er weer op. Zondag 25 februari 2018 was dag 3 van de Pubkwis eXperience. Ook deze dag was het Pubkwis eXperience Classic. Alle vragen waren weer als vanouds met algemene kennis, plaatjes, muziek en de actualiteit.

Deze dag waren er 17 teams die met elkaar de strijd aan durfde om hun kennis te testen. Er werd weer zwaar gestreden voor de fel begeerde portie bitterballen en de kaas. Uiteindelijk ging Bacon & Beans voor de bitterballen. BGZ en Dry White Wine werden gedeeld  2e en Second Best pakte plaats 3. Ook bij de Pubkwis  zit wel eens iets tegen! We konden door een technische storing geen drukknop ronde spelen deze keer, dus voor de titel Best of The Day, is deze dag niet gestreden. Het Zootje veroverde de kaas. Allen gefeliciteerd met de behaalde winst.

Zoals geschreven was dit de laatste ronde Pubkwis eXperience Classic en Vinyl. Wie weet spelen we na de zomervakantie weer nieuwe ronden Pubkwis eXperience Classic en Vinyl in de foyer van De Brink. Bij deze dus alleen een prettige vakantie in het verschiet, en wie weet tot het volgende seizoen.

Het Pubkwis team.