De Brink is trots op Blue Star in De Brink

Primeur in De Brink!

Op zaterdag 14 april a.s. zal de legendarische band Blue Star een spetterend reünie optreden verzorgen in De Brink. Vervlogen tijden herleven bij dit machtige concert. Velen onder u zullen hen nog kennen van de regelmatige optredens in Obdam en de rest van West-Friesland

18_1260-Facebook-header-Blue-Star (002)

Wie is er tenslotte niet bij een concert van deze band geweest in locaties als ‘Het Wapen van Obdam’ en ‘De Heer van Wassenaer’? Destijds immens populair, maar ook nu nog zeker niet vergeten. De mannen van Blue Star zijn nog immer actief. Jaarlijks treden zij nog altijd een aantal keer op en dan kunnen ze rekenen op een laaiend enthousiast publiek!

Clemens Wenners, Evert Sijm, Hans Vos, Aldo Cuccagna, Clemens Wenners jr. en Jeroen Woelders vormen tezamen misschien wel de coverband met het hoogst aantal ‘dienstjaren’. De band werd opgericht in 1960 en gaat ook in de 21e eeuw onverminderd door.

Publiek

Vader en zoon Wenners maken al geruime tijd allebei deel uit van de Blue Star en blijven verbaasd over het gemêleerde gezelschap dat naar de concerten komt. ‘Het is werkelijk van jong tot oud(er) en allemaal zijn ze even enthousiast’, aldus de mannen.

Voor meer info en het bestellen van kaarten: zie activiteit Blue Star in De Brink