Vrijwilligers De Brink Obdam

Hallo vrijwilliger of toekomstige vrijwilliger van Dorpshuis De Brink

Op dit moment heeft De Brink vele vrijwilligers, maar we zijn nog steeds op zoek naar versterking; vele handen maken licht werk.
De meeste vrijwilligers helpen 1 x in de 4 weken een middag/ ochtend of avond in De Brink. Er zijn diverse klussen te doen in De Brink en daardoor zijn er ook diverse soorten vrijwilligers nodig.

Soosmedewerkers
Een grote groep vrijwilligers zijn de soosmedewerkers. Deze helpen dinsdag- of donderdagmiddag in keuken en bar als er ouderensoos is. De ouderen klaverjassen, bridgen of zijn aan het biljarten. Ze krijgen eerst koffie en later een of meerdere drankjes.  Bij elke soosmiddag zijn er 2 vrijwilligers aanwezig die ingedeeld worden door Elly Wever. Men kan onderling ruilen en is ongeveer eens in de 6 weken aan de beurt. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.

Barmedewerkers
Nog een grote groep vrijwilligers zijn de barmedewerkers. Zij zijn oproepbaar bij evenementen als korenfestival, bandavonden, sinterklaas, biljartavonden enz. Er zijn er die vaak willen helpen, maar anderen kunnen maar een paar keer per jaar. We zijn blij als u veel kunt komen, maar ook een paar keer per jaar vinden we prima. Vindt u het leuk om te helpen met evenementen, meldt u dan aan als barvrijwilliger.

Commissies
Naast het bestuur, ook vrijwilligers, heeft De Brink diverse commissies. Zo is er een cursuscommissie, een technische commissie en een representatiecommissie Een belangrijke commissie is de activiteitencommissie die als doel heeft activiteiten te organiseren die geld in het laatje brengen en De Brink laten bruisen. Het liefst activiteiten voor jong en oud. Heeft u ideeën laat het ons weten. We staan voor alle leuke dingen open.

Avondmedewerkers
‘s Avonds zijn er door de week diverse activiteiten. Er zijn cursussen, de toneelvereniging oefent, de fanfare oefent en de leden van de sportclub komen en  gaan. Het is belangrijk dat er iemand is die koffie zet, een oogje in het zeil houdt, aanspreekpunt is, zorg draagt voor opruimen en sluiten. Hiervoor worden nog vrijwilligers gezocht. De verenigingen helpen, doen veel zelf en sluiten ook wel zelf af. Als u regelmatig een avond wilt helpen en u houdt van zelfstandig zijn, dan verwelkomen wij u graag.

U kunt het contactformulier invullen en verzenden. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op via de telefoon of via de mail. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen!