Bunch of Barrels in De Brink. UITVERKOCHT

Locatie 
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zondag, 27 februari 2022

Tijdstip
Aanvang 14:00 uur, zaal open vanaf 13.30

Bunch of Barrels in De Brink

Op 27 februari a.s. komt de band Bunch of Barrels naar De Brink! Het optreden van deze doorgewinterde muzikanten vangt aan om 14.00 - (Schilderwerken De Boer zaal open vanaf 13.30 uur).

De mannen van Bunch of Barrels maken met u een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, viool, maar vooral meerstemmige vocalen! Bunch Of Barrels onderscheidt zich door de akoestische setting én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs die de Barrels op hun eigen wijze ten gehore brengen.

Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, humor en het contact met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen en de  meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.

Er wordt een greep gedaan uit de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Stealers Wheel, The Kinks, Flower Pot Men, Scott McKenzie, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, Lovin’Spoonful, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook bijv. The Ivy League, The Beach Boys,  The Tremeloes, Gary Puckett & The Union Gap, The Band, Marvin, Welch & Farrar, The Fortunes en natuurlijk de prachtige parels van Nederlandse bodem!

Het optreden van Bunch of Barrels vindt plaats in de Schilderwerken De Boer zaal van De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam.