Details cursus Mandala tekenen

Zaal
Cursusruimte nnb

Prijs
€ 135,- voor 10 lessen, inclusief materiaal, inclusief koffie/thee

Periode van de cursus
Vanaf 8 september 2021, 10 lessen, m.u.v. de herfstvakantie

Dag en tijdstip
Woensdagavond 19:00 – 20:30 uur

Beschrijving cursus Mandala tekenen

In deze workshop leert u de diverse mandala’s tekenen. We gaan samen aan de slag om u de basisbeginselen van het mandala tekenen te leren. Zoals o.a. de betekenis van kleuren en getallen. De volgende werkvormen komen aan bod:

De geboortemandala, een geometrische mandala, Mandala a la Esher, keltisch knopen en vlechten in een mandala. De laatste vorm is een vrije mandala.

Tijdens de cursus werkt u met verschillende materialen en krijgt u tips over wat uzelf later kan aanschaffen; o.a. potloden, inkt, acryl en aquarel. Je hoeft voor de cursus dus nog niets aan te schaffen want de materialen zitten bij het cursus geld inbegrepen. Een leuke inspirerende ontspannende workshop.

Deze cursus is overigens ook geschikt voor mensen met ervaring, we passen, voor de meer ervaren deelnemers, de opdrachten aan. De kosten van deze workshop bedragen135,- Dit is inclusief € 30,- aan materialen. De cursus start 8 september, duurt 10 avonden en wordt gegeven op woensdagavond. Cursusleider is Caroline de Moel.