Laden Evenementen

« Alle evenementen

DE VEILING OBDAM

vrijdag 5 november, 20:00 - 23:59

Er zijn meerdere redenen waarom jaarlijks De Veiling Obdam wordt gehouden. Het oorspronkelijke en nog steeds een zeer belangrijk doel van De Veiling is geld bijeen te brengen voor onderhoud aan onze beide monumentale kerkgebouwen. Ook vernieuwingen en aanpassingen aan de eisen van de tijd worden gesteund. We willen graag dat de gebouwen functioneel blijven.

Te allen tijde moet voorkomen worden dat de gebouwen nutteloos staan te verpauperen. Kun je je Obdam indenken zonder deze beide karakteristieke gebouwen? Niet toch.

Daarnaast ondersteunt De Veiling het verenigingsleven. Het gaat daarbij om praktische wensen die dankzij De Veiling waargemaakt kunnen worden. Een bloeiend verenigingsleven zorgt ervoor dat mensen zich betrokken voelen bij hun dorp. Het maakt dat Obdammers Obdammers zijn.

Een mooi aspect is verder de gezellige reuring die De Veiling in het dorp brengt. De Veilingavond zelf is al een gebeurtenis, die je niet mag missen. Maar ook; dankzij kavels waarin uitjes, activiteiten, theatervoorstellingen, spelletjesavonden, excursies en wat al niet meer aangeboden worden, ontstaat er in het dorp een hoop levendigheid en gezelligheid en leren mensen elkaar kennen.

En daarom is onze leus: Voor Obdam, door Obdam!

Gegevens

Datum:
vrijdag 5 november
Tijd:
20:00 - 23:59
Evenement Categorie:
Site:
https://deveilingobdam.nl/

Gegevens

Datum:
vrijdag 5 november
Tijd:
20:00 - 23:59
Evenement Categorie:
Site:
https://deveilingobdam.nl/