Fleetwood Mac

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Zaal
Schilderwerken De Boer Zaal

Datum
Zondag 24 maart 2024

Tijdstip
Zaal open 15:30 uur

Entreeprijs
€ 16,00

Tickets Online

Omschrijving

Vijf gepassioneerde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor de muziek van FLEETWOOD MAC zijn verenigd op een missie om de Gouden Hits van weleer nieuw leven in te blazen.

De tophits van weleer zoals de legendarische LP (oh ja!!) RUMOURS! De direct herkenbare Stevie Nicks-sound in DREAMS, RHIANNON en SARAH spreekt tot de verbeelding. Mysterieuze flamboyante kleding en hoge hoeden, prachtige liedjes van Christine McVie als SONGBIRD en YOU MAKE LOVING’ FUN, maar ook emotioneel gedreven composities als THE CHAIN ​​en TUSK zijn een lust voor oog en oor.
Rockklassiekers als DON’T STOP en GO YOUR OWN WAY, samen met een selectie van de mooiste blues nummers uit het Peter Green-tijdperk komen allemaal voorbij in deze 90+ minuten durende tributeshow.

De sterke leadzangkwaliteiten van elk individueel lid staan ​​garant voor zowel een gevarieerd programma als de prachtige harmonieën die zo herkenbaar zijn aan de muziek van FLEETWOOD MAC. Dankzij een top line-up van doorgewinterde pro’s waaronder voormalig Wild Romance drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, toetsenist Louise van de Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger & zanger Chaja van der Heide waant u zich terug in de tijd.

Tickets online.