Cabaret ‘Stichting Jeugd, Sport en Culturele Zaken’ brengt ‘Obdam in beweging’

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 te Obdam

Datum
Vrijdag, 14 februari 2020, aanvang 20:15 uur
Zaterdag 15 februari 2020, aanvang 20:15 uur
Zondag 16 februari 2020, aanvang 14:15 uur

Zaal
Lisettezaal

Entree
EUR 10 per persoon

Reserveren
George Dekker, Poststraat 32 Obdam, telefoon 0226-452000

Cabaret ‘Stichting Jeugd, Sport en Culturele Zaken’ brengt ‘Obdam in beweging’

Cabaret ‘Stichting Jeugd, Sport en Culturele Zaken’ brengt ‘Obdam in beweging’

U zou ze kunnen kennen als cabaretgroep ‘Van Brink naar Broadway’. Dat een uitstapje maakte als cabaretgroep ‘Bij Geloof’ toen de Sint Victorkerk 125 jaar bestond. En na dat uitstapje zouden ze eigenlijk stoppen. Zouden. Eigenlijk.

Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dus gaan ze door! En ‘ze’ dat zijn Remon Feld, Jan Dekker, Simone Bakker, Ben Bruin sr., Riet Bruin-Dekker en Ben Bruin jr. Natuurlijk technisch ondersteund door Nico Klijn en muzikaal ondersteund door hun geweldige band. En uiteraard krijgen ze in dat proces nog veel meer helpende handjes.

De rode draad in de voorstelling is dat er in de loop van de jaren zo ontzettend veel is veranderd in Obdam en Hensbroek. De tijd vliegt. En toch ook weer niet. Want we zijn volop in beweging, maar verandert er eigenlijk nou zo veel? In sommige opzichten wel, maar in andere opzichten weer helemaal niet. Volgt u het nog?

De voorstelling draagt daarom de naam ‘Obdam in Beweging’. En met zo’n titel kun je jezelf als cabaretgroep niet anders dan de naam ‘Stichting Jeugd, Sport en Culturele Zaken’ geven.

De cabaretvoorstelling ‘Obdam in Beweging’ wordt uitgevoerd op vrijdag 14 februari om 20:15 uur, zaterdag 15 februari om 20:15 uur en zondag 16 februari om 14:15 uur in De Brink in Obdam. De vrijdag is inmiddels zo goed als uitverkocht, de zaterdag is stijf uitverkocht, maar voor de zondagmiddag zijn nog kaarten (EUR 10 per stuk) te krijgen. Dat kan bij George Dekker, Poststraat 32 in Obdam, telefoon 0226-452000.

Namens Cabaretgroep ‘Stichting Jeugd, Sport en Culturele Zaken’