Rein Genoegen met ‘De zus van Sinterklaas’ in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 te Obdam

Datum
Zaterdag 23 november 2019, aanvang 14:00 uur
Zondag 24 november 2019, aanvang 14:00 uur

Zaal
Lisettezaal

Entree
EUR 5 per persoon

Reserveren
reserveren@reingenoegen.nl

Facebookpagina
Facebookpagina Rein Genoegen

Rein Genoegen met ‘De zus van Sinterklaas’ in De Brink

Op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s. om 14.00 uur voert Toneelvereniging Rein Genoegen het stuk ‘De zus van Sinterklaas’ op in De Brink.

Een enorm leuk toneelstuk voor jong, maar ook voor oud(er). Verzeker u van een heerlijke middag met uw (klein)kinderen en bestel snel uw kaarten.

In het toneelstuk, dat werd geschreven door Marie Louise Middelhoff, meldt de zus van de Sint zich bij het speelgoedmagazijn in Nederland. Zij wil haar broer bezoeken. Vlak na haar komst komt er een verwarde, slordige dame die beweert dat de zus van Sinterklaas de verkeerde koffer heeft meegenomen. De vrouw steelt alles wat los en vast zit en het is een helse klus voor de Pieten om de dames in het gareel te houden. Toch….worden ze uiteindelijk ontmaskerd.

Het stuk wordt opgevoerd door Nicole van Dommelen, Lisa van Diepen, Michelle Hazard, Monique Schipper, Yvonne Temme, Rosa Steltenpool, Melisse Mers en Frits Samuels. De muziek wordt verzorgd door Nour Mardini, voor de techniek tekenen Nico Klijn, Ruud Dillo en Anton van der Pol en de spelers worden op geweldige wijze geschminkt door Ciska Leek. De regie is in handen van Karin Baas en, mocht het zo zijn dat de spelers even hun tekst kwijt zijn, dan is daar souffleur Frits Samuels om hen uit de brand te helpen.

Met zoveel talent en inzet kunnen wij u verzekeren dat het een heerlijke middag wordt. De entree bedraagt EUR 5 inclusief een glas limonade voor de kinderen. Om kaarten te bestellen stuurt u simpelweg een mail naar: reserveren@reingenoegen.nl en dan liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa.