Altijd al willen leren zingen?

Als vocal coach biedt Marcia je de mogelijkheid om op een gezonde manier het beste uit je stem te halen!

Marcia werkt met een speciale zangmethodiek die is geïnspireerd door diverse toonaangevende zangtechnieken in Europa en daarbuiten en praktische ervaringen van diverse coaches. Deze methode geeft Marcia de tools om zowel beginnende als ervaren vocalisten in alle muziekstijlen te coachen.

Overzichtelijk en met direct resultaat in elke les!

De stem kan heel veel, maar niet alles. Zodra jij je bewust bent van de mogelijkheden en daarnaast de onmogelijkheden van de stem, zal jij deze echt kunnen gaan beheersen. Marcia leert je over de werking van de stem op de meest praktische manier die je kunt bedenken.

Ze houdt het eenvoudig als dat kan en gaat in op details als het nodig is. Jij staat als vocalist centraal en bepaalt waar je mee geholpen wilt worden. Marcia werkt in haar lessen met door jou gekozen liedjes die je graag zou willen zingen.

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en –tempo. Je kan o.a. kiezen uit lessen van 30, 45 of 60 minuten.

Wil je op een meer regelmatige basis les, dan zijn er aantrekkelijke voordeelkaarten. Nog steeds heb je alle vrijheid bij het boeken van een les, maar het is simpelweg voordeliger dan losse lessen.

Voor vragen en/of afspraken kan je mailen naar: mbamberg@kpnplanet.nl of bel/app: 06-41824680

Voor meer info en/of tarieven bezoek de site: Marcia Bamberg Vocal Coach