“Altijd al willen leren om die hoge noot of dat ene lied waar je zo tegenop ziet, te kunnen zingen?”

Vocal Center Coach Marcia Bamberg biedt je de mogelijkheid om op een gezonde manier het beste uit je stem te halen!

Marcia werkt met de Vocal Essence® methodiek een door Vocal Center ontwikkelde zangmethode. Geïnspireerd door diverse toonaangevende zangtechnieken in Europa en daarbuiten, maar vooral door de praktische ervaringen van hun eigen coaches, is Vocal Center tot deze unieke zangmethodiek gekomen. Deze methode geeft  Marcia de tools om zowel beginnende als ervaren vocalisten in alle muziekstijlen te coachen.

Overzichtelijk en met direct resultaat in elke les

De stem kan heel veel, maar niet alles. Zodra jij je bewust bent van de mogelijkheden en daarnaast de onmogelijkheden van de stem, zal jij deze echt kunnen gaan beheersen. Met behulp van Vocal Essence® leert Marcia je over de werking van de stem op de meest praktische manier die je kunt bedenken. Ze houdt het eenvoudig als dat kan en gaat in op details als het nodig is. Jij staat als vocalist centraal en bepaalt waar je mee geholpen wilt worden. Marcia werkt in haar lessen met door jou gekozen liedjes die je graag zou willen zingen.

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en –tempo. Je kan o.a. kiezen uit lessen van 30, 60 of 90 minuten. Het is dus mogelijk om de ene keer een les van 60 minuten en een volgende keer een les van 30 minuten te volgen.

Wil je op een meer regelmatige basis les, dan zijn er aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds heb je alle vrijheid bij het boeken van een les, maar het is simpelweg voordeliger dan losse lessen.

Dus…heb je altijd al willen zingen of zing je al en wil jij je zangkwaliteiten naar een hoger niveau brengen? Twijfel niet en boek een les!

Voor vragen en afspraken kan je mailen naar marcia@vocalcenter.nl of bel 06-41824680

Meer weten over Vocal Center? Bezoek de site: www.vocalcenter.nl