De Brink doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink doet weer mee aan Rabobank Clubkas Campagne! 

Vorig jaar hebben wij u gevraagd op ons te stemmen en dat heeft u gedaan! Wat een succes. Wij kregen op de finale avond een cheque uitgereikt van maar liefst EUR 748,69. Wat zou het mooi zijn als wij dat dit jaar wederom weten te halen.

Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Stem voor de Rabobank Clubkas Campagne dan op ons! Leden ontvangen 23 april hun persoonlijke stemkaart. Als lid van de Rabobank mag u 5 stemmen verdelen over clubs die u een warm hart toedraagt. Daar horen wij toch ook bij?

Als lid van de Rabobank West-Friesland kunt u uw stem uitbrengen van 23 april tot en met 14 mei a.s.  Laat uw stem niet verloren gaan en steun ons door het uitbrengen van uw stem op De Brink.

Wij willen de bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne graag besteden aan de restyling van onze toneelkelder. Een vast groep vrijwilligers is heel hard aan het werk geweest om de toneelkelder op te knappen. Deze vrijwilligers verdienen ons inziens de waardering voor hun werk via uw stem en de bijdrage van de Rabobank West-Friesland.