De Brink ontvangt cheque tijdens finale-avond Clubkas Campagne Rabobank

De Brink ontvangt cheque tijdens finale-avond Clubkas Campagne Rabobank!

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink heeft deelgenomen aan de Clubkas Campagne die de Rabobank in het leven heeft geroepen en waarbij leden van de Rabobank konden stemmen op hun favoriete vereniging. Wij vroegen u om op ons te stemmen en dat heeft u gedaan!

Op 19 juni jl. vond de finale-avond plaats in de Koggenhal in De Goorn. Het werd een bijzonder gezellige avond met heel veel blije gezichten, waaronder die van bestuursleden Kees Groenland en Peter Homan die een cheque van € 748,69 kregen uitgereikt!

Wij bedanken de Rabobank heel hartelijk voor het in het leven roepen van de prachtige Clubkas Campagne. Wij bedanken echter zeer zeker ook alle leden van de Rabobank die op ons hebben gestemd!

Campagne zeer succesvol

Meer dan 41% van de leden van Rabobank West-Friesland hebben gebruik gemaakt van hun stemrecht om samen € 250.000,- te verdelen over de ruim 750 deelnemende West-Friese verenigingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, geeft de bank haar leden invloed op bijvoorbeeld de besteding van dit Clubkas budget. Zo betrekt de bank méér leden bij de toekenning van steun aan het lokale verenigingsleven! Een prachtig gedachtengoed zo vinden wij!