KERMIS 2021

Wat zijn we er allemaal aan toe; een kermis waarbij we eindelijk vrienden, kennissen en dorpsgenoten weer eens kunnen zien onder het genot van een drankje!

Het leek er toch werkelijk op dat de versoepelde maatregelen ervoor zorgden dat dit mogelijk was zonder al te veel beperkingen en dat de enige verplichting die we met elkaar zouden hebben, een kermis zonder coronabesmettingen was. Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 9 juli moeten wij echter een pas op de plaats maken.

 

Indien de huidige maatregelen gehandhaafd blijven, geldt het volgende:

De kermis op zondag- en maandagavond kan dan niet doorgaan.

Het vlotbruggen op maandagochtend kan wel doorgaan, bezoekers hebben een vaste zitplaats en houden 1,5 meter afstand. Dit betekent een beperking van het aantal deelnemers. Voor deelname moet men zich dus weer aanmelden via de website.  Indien de maandag vol is, wordt er een aanmelding mogelijk voor de zondagochtend.

 

Indien de diverse activiteiten die wij op de planning hebben staan door kunnen gaan, geldt het volgende:

De Brink is verplicht om een coronacheck uit te voeren. Bezoekers moeten daarom aantonen dat ze volledig zijn gevaccineerd, binnen maximaal 24 - voorafgaand aan het evenement negatief zijn getest, of coronabesmet zijn geweest en genezen verklaard.

Bezoekers dienen dit aan te tonen. Gelet op de vele fraudegevallen die plaatsvinden met schriftelijke bewijzen, wil De Brink het aantonen daarom uitsluitend door de coronacheck-app laten plaatsvinden. Zie hiervoor de online app stores voor Android en IOS (Apple)-systemen. Door de coronacheck zullen er wellicht wachttijden ontstaan, wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Het gaat immers om ons aller gezondheid.

 

Programma kermis in de KLAVER GIANT GROEP FOYER en de SCHILDERWERKEN DE BOER ZAAL:

zo 15 augustus aanvang 18:00 uur: IMPRESS

ma 16 augustus aanvang 10:00 uur: VLOTBRUGGEN, entree € 10 incl. kopje koffie/thee, een broodje kroket, broodje ham/kaas en warm hapje

ma 16 augustus aanvang 19:00 uur: CLEMENS & CLEMENS

 

De beheerders en vrijwilligers van De Brink hopen –met u- dat wij ondanks de nieuwe restricties, een fijne kermis met elkaar kunnen vieren!