KERMIS 2021 (Geannuleerd)

We hadden van alles uit de kast gehaald om er eindelijk weer eens een onvergetelijk kermisfeest van te maken. Mooie optredens en gezellig samenzijn, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. Wat hadden wij het u en onszelf gegund!

Helaas gooiden de opnieuw verscherpte maatregelen roet in het eten en hebben wij moeten besluiten om de kermis op zondag- en maandagavond te annuleren.

We gaan wél vlotbruggen!

Een lichtpuntje voor de liefhebbers is dat het vlotbruggen op maandagochtend wél kan doorgaan, bezoekers hebben een vaste zitplaats en houden 1,5 meter afstand.

De Brink is verplicht om een coronacheck uit te voeren. Bezoekers moeten daarom, naast het tonen van een ID-bewijs, via de QR-code kunnen aantonen dat ze volledig zijn gevaccineerd, binnen maximaal 24 - voorafgaand aan het evenement negatief zijn getest, of coronabesmet zijn geweest en genezen verklaard.

Iedereen die hieraan mee wil doen dient zich aan te melden via TICKET online. Als de maandag vol is, gaan we bij voldoende belangstelling ook op zondag vlotbruggen.

Maandag 16 augustus aanvang 10:00 uur: VLOTBRUGGEN, entree € 10 incl. kopje koffie/thee, een broodje kroket, broodje ham/kaas en warm hapje