Uw activiteiten vanuit De Brink in Obdam?

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft verschillende fijne ruimtes beschikbaar die zij te huur aanbiedt.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat zowel de geïnteresseerde partij als de activiteit(en) die men in de ruimte wil ontplooien, moet passen bij het gedachtengoed en het concept van De Brink. Met andere woorden: De Brink zoekt huurders/gebruikers die actief zijn binnen het maatschappelijke, sociale en culturele vlak.

De beschikbare ruimten bevinden zich beide op de eerste verdieping van De Brink. De eerste ruimte heeft een oppervlakte van 11,25 m2 (vergaderzaal I) en is voorzien van een bureau en een bureaukast. De andere ruimte (vergaderzaal II) is 24,75 m2 groot en voorzien van een tweetal bureaus met ladenblokken, twee kasten en een vergadertafel met stoelen.

Voor beide ruimten geldt dat er WIFI aanwezig is en sanitaire voorzieningen zich eveneens bevinden op de eerste verdieping. Er is royale parkeergelegenheid en het centrum bevindt zich nabij het treinstation van Obdam.

Voor overleg over de condities en/of de huurprijs kunt u contact opnemen met Loek Floris (06-30154475) of via mail: loek.floris@debrinkobdam.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergaderzaal I:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergaderzaal II: