Nieuws van en over Dé Sportschool in De Brink

Veel meer dan alleen sporten…

Sinds september van dit jaar is Dé Sportschool de nieuwe gebruiker van o.a. onze fantastische sportruimte in het souterrain van De Brink. Het werd de aanzet tot een plezierige verbintenis.

De sportlessen van Dé Sportschool in De Brink hebben gezorgd voor een frisse aanloop van bezoekers van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Volgens Ed Mantz van Dé Sportschool is de doelgroep 40- en 50-plus  goed vertegenwoordigd en ook actieve ouderen laten zich regelmatig zien tijdens een van zijn lessen. De Obdamse jeugd kan inmiddels ook weer voor hun sportactiviteiten bij Dé Sportschool in De Brink terecht. Op vrijdagmiddag vinden de Streetdancelessen plaats. Vanaf 16.15 uur voor de Mini’s gevolgd door de Kids vanaf 17.00 uur. De Jeugd kan om 18.00 uur terecht voor HipHop/Streetdance lessen!

 

Wat betreft de actieve ouderen biedt Dé Sportschool nog kennismakingsrondjes in de groepslessen aan. Zo kunnen zij zonder meer uitproberen op maandag- en vrijdagochtend om te zien of dit bevalt. Voor Yoga is er op dinsdagochtend, woensdagavond en donderdagavond nog ruimte voor enthousiaste deelnemers.

Voor meer informatie, aanmeldingen of het bekijken van het lesrooster in De Brink gaat u naar https://www.desportschoolobdam.nl/lesrooster-de-brink/.

Vragen of inschrijving mail dan naar info@desportschoolobdam.nl