Ruimte huur II

Unieke kans: er komt een (sport)ruimte vrij in De Brink!

Ja, u leest het goed, met ingang van 1 september a.s. komt er een royale sportruimte vrij in de kelder van De Brink.

Ruimte huur I

In 2009, bij de ingebruikname van de nieuwe, verbouwde Brink, trok Body Shape in deze fraaie ruimte. Enige jaren geleden zijn de activiteiten van Body Shape overgenomen door Sportstudio De Boer. Sportstudio De Boer heeft echter inmiddels een mooie sportruimte op het industrieterrein in Obdam betrokken. De Brink stelt de vrijgekomen ruimte met ingang van het nieuwe seizoen derhalve beschikbaar aan partijen die met nieuwe en passende initiatieven komen.

De sportzaal kan voor allerlei sportieve doeleinden gebruikt worden. (Ouderen)gymnastiek, buikdansen, yoga, dansen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij laten echter verdere suggesties graag aan u!

De zaal heeft een oppervlakte van 90 m2., is voorzien van een verende vloer en een spiegelwand over de gehele lengte. De ruimte is gebouwd als zogenaamde ‘doos in doos’ ruimte. Wat is dat, zult u zeg afvragen. Welnu, een ‘doos in doos’ ruimte houdt in dat de ruimte als het ware geluiddicht is gemaakt. Vanuit deze zaal dringt er geen geluid naar buiten, zodat andere gebruikers geen overlast ervaren van bijvoorbeeld muziek. De zaal is bovendien voorzien van een eigen kleedruimte met sanitaire voorzieningen, waaronder vier douches. Enfin, we zeiden het al: een buitenkans!

Belangstellenden kunnen zich melden bij Olga Waard, beheerder van De Brink. Olga kan u meer vertellen over de condities en huurprijzen. Olga is te bereiken via info@debrinkobdam.nl.