Laden Evenementen

← Terug naar Programma

Lisette zaal

Agenda

september 2019

ff Normaal in De Brink

zaterdag 14 september, 21:30 Uur |

Op 14 september a.s. verzorgt de band ff Normaal een heerlijk optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Het optreden duurt van 21:30 tot 01:00 uur.

ff Normaal bestaat uit zes gedreven muzikanten, te weten Jeroen van Meulem (zang), Hans van Wijk (slaggitaar), Dick Boon (sologitaar, zang), Johan Blauw (drums), Ton Boon (basgitaar, zang) en Gerard Engel (piano, accordeon). Het repertoire van ff Normaal bestaat uit bekende en minder bekende nummers van de band Normaal die de band akoestisch ten gehore brengt.

De bandleden hebben ieder voor zich al heel wat muziekkilometers gemaakt bij diverse bands. Voor sommigen van hen was dat beroepsmatig, voor anderen puur als hobby. Voor alle zes de mannen geldt echter dat zij met veel plezier en enthousiasme musiceren en dat is te horen!

Meer informatie »
oktober 2019

Reünie optreden Break in De Brink

zaterdag 19 oktober, 21:30 Uur |

Wie in de jaren 80 in West-Friesland de verschillende danszalen bezocht moet ze ongetwijfeld zijn tegengekomen. De band BREAK, vijf enthousiaste muzikanten uit de kop van Noord-Holland die zo snel mogelijk hun brood in de muziek wilden verdienen. Jan Sijm, Loek Manshande, Gerard Borst, Jan Does en Guus Reinaerts. Zaterdag 19 oktober a.s. geeft BREAK een reünie optreden in De Brink

Meer informatie »
februari 2020

Voorrondes NK legpuzzelen 2020 op 1 en 2 februari a.s. in De Brink

zaterdag 1 februari 2020, 20:00 Uur |

Op 5 april 2020 vindt de grote finale plaats van het NK legpuzzelen in Roelofarendsveen. De voorrondes om je als team voor dit puzzelfestijn te kwalificeren, vinden dit najaar door het gehele land plaats. Het aantal voorrondes is groot. Elke puzzelfan krijgt daarmee de kans om deel te nemen aan dit grootste, maar bovenal gezelligste puzzelevenement! Enthousiasmeer drie vrienden/familieleden en schrijf je in voor de voorronde op 1 of 2 februari 2020 in De Brink in Obdam.

Meer informatie »
+ Exporteer Vermelde Programma