Laden Evenementen

← Terug naar Programma

Lisette zaal

Agenda

februari 2019

The Cats Aglow

zaterdag 23 februari, 21:00 Uur |

The Cats Aglow treedt op in De Brink Obdam. 

Het is een primeur voor Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. The Cats Aglow staat op 23 februari a.s. voor het eerst op het Obdamse podium. De band start haar optreden om 21:00 uur en het duurt tot circa 01:00 uur.

De ervaren muzikanten van The Cats Aglow brengen al jarenlang een eerbetoon aan de populaire Volendamse groep The Cats. Nooit vergeten, nooit verdwenen.

Meer informatie »
maart 2019

Red Strats in De Brink

zondag 10 maart, 16:30 uur 20:30 Uur |

The Red Strats, Tribute to Cliff and the Shadows, in De Brink Obdam

Op veler verzoek komt zondag 10 maart 2019 de succesvolle band, The Red Strats naar De Brink in Obdam! Een heerlijk optreden dat u niet mag missen. The Red Strats treedt op van 16:30 tot 20:30 uur in de Lisette Zaal. Om 16:00 uur gaat de zaal open.

Meer informatie »

Kunstlezing 100 jaar Bauhaus, geschiedenis van een revolutionair instituut

donderdag 21 maart, 20:00 Uur |

Op donderdagavond 21 maart a.s. komt kunsthistoricus Martijn Pieters opnieuw naar Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Pieters is inmiddels een bekend gezicht in De Brink en zijn lezingen worden hooglijk gewaardeerd! Op 21 maart a.s. gaat hij het hebben over ‘100 jaar Bauhaus – Geschiedenis van een revolutionair instituut’.

In 1919 werd in Weimar de Grossherzogliche-SächsicheHochschulefürBildende Kunst met de Grossherzoglich-SächsischeKunstgewerbeschule samengevoegd tot het Staatliches Bauhaus Weimar. Voortaan zouden de klassieke disciplines van de beelden kunsten; architectuur, schilderkunst en beeldhouwkunst samenwerken met de uitingen van de kunstnijverheid. Een revolutionaire gedachte in Duitsland.

Meer informatie »

Jubileumoptreden piratenkoor De Landlubbers (uitverkocht)

zondag 24 maart, 14:00 Uur |

Piratenkoor de Landlubbers bijna 20 jaar.
De Landlubbers bestaan in 2019 al weer 20 jaar. Daarom geven ze op zondagmiddag 24 maart a.s. een concert in De Brink. Aanvang is om 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.30 uur. Deze middag laten zij hun (aller)nieuwste liedjes horen.

Meer informatie »
april 2019

Kunstlezing ‘Middeleeuwse schatkamers en kerkschatten

donderdag 11 april, 20:00 Uur |

Op donderdagavond 11 april a.s. verzorgt kunsthistoricus Martijn Pieters in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink een inspirerende lezing over ‘Middeleeuwse schatkamers en kerkschatten’.
Voor de liturgie en devotie werden in de middeleeuwen prachtige complexe voorwerpen van kostbare materialen gemaakt. Zij herbergden relieken en gewijde hosties, maar waren ook een lust voor het oog en een staaltje van het ambacht uit die eeuwen.

Meer informatie »
+ Exporteer Vermelde Programma