De Brink Obdam

De Brink is sinds 2009 het vernieuwde sociaal-cultureel centrum in het hart van het dorp Obdam. Obdam is onderdeel van de gemeente Koggenland. De Brink ligt in de nabijheid van NS-station Obdam. Er is voldoende parkeergelegenheid bij De Brink en het NS-station. Sinds de uitbreiding in 2009 is sprake van een multifunctioneel gebouw. De Brink wordt geëxploiteerd zonder enige vorm van subsidie.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 18:00 uur, na 18:00 uur uitsluitend voor vaste gebruikers of geplande activiteiten.
Zaterdag en zondag: gedurende geplande activiteiten, uitvoeringen e.d.

Betalen in De Brink
Tijdens uw bezoek aan De Brink vragen wij u om met pin te betalen.

Gebruikers
Stichting De Brink Obdam biedt met De Brink sinds jaar en dag een onderkomen aan een dertigtal verenigingen en organisaties. De Brink beschikt over diverse cursusruimtes en vergader- c.q. congreszalen. Daarnaast is de bibliotheek gehuisvest in De Brink en heeft Esdégé-Reigersdaal een eigen ruimte als dagverblijf voor een aantal cliënten.

Faciliteiten
Ontvangsthal met garderobe, lift, keuken, foyer, grote zalen, biljarts, prima sanitaire voorzieningen (w.o. één invalidentoilet), muziekruimte, sportzaal (kleedkamers met doucheruimten), toneel, toneelkelder, cursusruimtes en vergader- c.q. congreszalen en de redactieruimte voor De Rotonde.

Locatie
De Brink ligt op slechts 200 meter afstand van NS-station Obdam. Direct rond het gebouw bevinden zich 35 parkeerplaatsen. Daarnaast zijn binnen een straal van 150 meter ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij het NS-station.

Via deze website kunt u informatie opvragen voor het huren van diverse zalen. Wilt u liever direct contact, dan kunt u overdag tussen 08:30 - en 18.00 - bellen naar 0226 451791/06 11 23 32 68 of mailen naar info@debrinkobdam.nl.