De Brink Obdam

De Brink is sinds 2009 een nieuw met oud gedeelte gecombineerd sociaal-cultureel centrum in het hart van het dorp Obdam. Obdam is onderdeel van de gemeente Koggenland. De Brink ligt in de nabijheid van NS-station Obdam. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het dorpshuis en het NS-station. Sinds de uitbreiding in 2009 is sprake van een multifunctioneel gebouw.

Gebruikers
Stichting De Brink Obdam biedt met De Brink sinds jaar en dag een onderkomen aan een dertigtal verenigingen en organisaties. De Brink beschikt over diverse cursusruimtes en vergader- c.q. congreszalen. Daarnaast is de bibliotheek gehuisvest in De Brink en heeft Esdégé-Reigersdaal een eigen ruimte.

Faciliteiten
Ontvangsthal met garderobe, lift, keuken, foyer, grote zalen, biljarts, sanitaire voorzieningen (w.o. één invalidentoilet), muziekruimte, sportzaal (kleedkamers met doucheruimten), toneel, toneelkelder, cursusruimtes en vergader- c.q. congreszalen, redactieruimte De Rotonde, bestuurskamer.

Locatie
De Brink ligt op slechts 200 meter afstand van NS-station Obdam. Direct rond het gebouw bevinden zich 35 parkeerplaatsen. Daarnaast zijn binnen een straal van 150 meter ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij het NS-station.

Via deze website kunt u informatie opvragen voor het huren van diverse zalen. Wilt u liever direct contact, dan kunt u overdag tussen 12.00 uur en 19.00 uur bellen naar 0226 451791, beheerder Olga Waard, of mailen naar info@debrinkobdam.nl