Vrijwilligers De Brink Obdam

Kom jij ons ondersteunen als vrijwilliger bij De Brink?

De Brink heeft een fijn team enthousiaste vrijwilligers, maar we zijn altijd op zoek naar versterking. De meeste vrijwilligers werken één keer per vier weken een ochtend, middag of avond. De werkzaamheden zijn bijzonder divers. Zo zijn er bijvoorbeeld;

Soosmedewerkers

Een soosmedewerkers helpt op dinsdag- of donderdagmiddag in de keuken en de bar tijdens de ouderensoos. De ouderen klaverjassen, keezen of zijn aan het biljarten. Ze krijgen eerst koffie of thee en later één of meerdere drankjes. Tijdens een soosmiddag zijn er altijd twee vrijwilligers aanwezig.

Barmedewerkers

Barmedewerkers zijn oproepbaar bij evenementen zoals het korenfestival, muziek evenementen, biljartavonden enz. Er zijn vrijwilligers die regelmatig bardiensten willen draaien; anderen kunnen slechts een paar keer per jaar. Natuurlijk zijn wij blij wanneer u met regelmaat beschikbaar bent,  maar ook kandidaten die slechts een paar keer per jaar willen inspringen zijn van harte welkom.

Commissies

Naast het (vrijwillige) bestuur, beschikt De Brink over diverse commissies. Zo is er een cursuscommissie, een technische commissie en een activiteitencommissie. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten die opbrengsten genereren en De Brink laten bruisen. Onze activiteiten zijn bij voorkeur geschikt voor jong en oud. Heeft u ideeën laat het ons weten. We staan open voor suggesties!

Avondmedewerkers

Op doordeweekse avonden zijn er binnen De Brink ook met regelmaat activiteiten. U kunt daarbij denken aan cursussen, repetities van de toneelvereniging en fanfare en de leden van de sportclub komen en  gaan. Voor dergelijke avonden zoeken wij vrijwilligers die onze gasten van koffie voorzien, een goed verloop coördineren, fungeren als aanspreekpunt en aan het einde van de avond De Brink opgeruimd achterlaten. De aanwezige verenigingen doen veel zelf en sluiten veelal ook zelf af. Als u regelmatig een avond wilt helpen en goed zelfstandig kunt handelen dan verwelkomen wij u graag.

Hebt u interesse in een van de bovengenoemde vrijwillige functies, dan verzoeken wij u het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons langskomen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en beheer De Brink Obdam