Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementenweergavenavigatie

Agenda

Evenementen Lijst navigatie

juni 2020
Gratis

De cursussen starten weer per september 2020

dinsdag 2 juni uur woensdag 2 september
|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)
Cursussen
Uur | Cursusruimte 3

Onder voorbehoud van de Corona-maatregelen, beginnen we in september weer met de cursussen. Momenteel zijn we aan het inventariseren wat mogelijk is. Begin augustus zullen wij ons aanbod bekend maken op deze website, dus houd de site in de gaten!

Fijne zomer!

Meer informatie »
september 2020

Pubkwis De Brink 2020-2021

zondag 6 september, 16:00 Uur | Grote zaal

De voorbereiding op het nieuwe seizoen van De Brink is, rekening houdend met de beperkingen van de coronamaatregelen, in volle gang. Zo ook het vervolg op Pubkwis De Brink. Tien jaar lang georganiseerd door het Pubkwisteam onder leiding van Nico en Jolanda Pancras. Wij zijn Nico en Jolanda en hun vaste hulpen natuurlijk bijzonder dankbaar voor tien mooie jaren Pubkwis De Brink. Nico en Jolanda hebben aangegeven dat het tijd wordt voor andere zaken en geven graag het stokje door. De handschoen is opgepakt en het beheerteam is erin geslaagd een mooie opzet te maken voor Pubkwis De Brink 2.0
seizoen 2020-2021. De coronamaatregelen brengen met zich mee dat de opzet nog niet kan worden ingevuld zoals wij gewend zijn, maar het alternatief als warmdraai primeur mag er zijn………..

Meer informatie »

Repair café de Brink gaat in september weer van start

woensdag 16 september, 09:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)
Elke maand op de derde Woensdag, 18 keer terugkerend
Uur | Foyer

Elke derde woensdag van de maand, van 9:30 tot 11:30 uur zullen er enthousiaste, handige klusjesmannen aanwezig zijn die gaan proberen uw kapotte spullen te repareren. Dit kan van klein huishoudelijke apparaten (die onder uw arm mee te nemen zijn) tot een bolletje vervangen van uw fietslamp. Er zullen twee dames zitten met een naaimachine. Heeft u kleding waarvan een knoopje af is of een zoompje los zit en u bent niet in staat om dit te maken dan kunnen zij u daarbij helpen. Zelf blijft u erbij zitten en kunt u meekijken hoe ze uw spullen repareren zodat u het misschien de volgende keer zelf kunt. Het repareren is gratis en terwijl u wacht kunt u ook nog gezellig koffie drinken.

Meer informatie »
Gratis

BHV cursus najaar 2020 (onder voorbehoud van corona-maatregelen)

donderdag 24 september, 19:00 Uur | Esdege ruimte

In het najaar van 2020 organiseren we weer een herhalingscursus BHV in De Brink. Dit jaar is er de keuze uit 2 avonden praktijk óf e-learning en 1 avond praktijk (lees gauw verder)

Meer informatie »
+ Exporteer Vermelde Programma