Blue Star in De Brink

Locatie 
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zaterdag, 16 april 2022

Tijdstip
Aanvang 21:00 uur, zaal open vanaf 20:30 uur

Entreeprijs
Online voorverkoop EUR 15 per persoon incl. reserveringskosten
Aan de zaal EUR 17,50 per persoon (indien nog niet uitverkocht)

TICKETS online

Blue Star in De Brink

Op zaterdag 16 april 2022 komt Blue Star opnieuw een optreden verzorgen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Gezien het tempo waarmee de kaarten de deur uitvliegen, is het aan te raden er snel bij te zijn.

Blue Star kent een rijke geschiedenis. Veel mensen herinneren zich ongetwijfeld de legendarische concerten van de band in locaties als ‘Het Wapen van Obdam’ en ‘De Heer van Wassenaer’. Volle zalen en een dolenthousiast publiek. Wanneer Blue Star nu het podium beklimt, is dat echter nauwelijks anders. Nog altijd trekken de mannen volle zalen met hun repertoire uit vervlogen tijden.

Wat de bandleden zelf het meest verrast en verheugt is het feit dat het niet alleen de fans van toen zijn die hun concerten bezoeken. Ook de jeugd reageert enthousiast op hun optredens. Dat heeft wellicht ook te maken met het feit dat het repertoire van de band voor een groot deel bestaat uit dé hits uit de 70-er jaren zoals Ground Control to Major Tom van David Bowie , Sweet Home Alabama, Hotel California en vele anderen. Deze mega hits weten het publiek nog altijd te beroeren en ja, ook het jongere publiek kent dus deze knallers van toen.

Clemens Wenners, Evert Sijm, Hans Vos, Aldo Cuccagna, Clemens Wenners jr. en Jeroen Woelders vormen tezamen misschien wel de coverband met het hoogst aantal ‘dienstjaren’. De band werd opgericht in 1960 en gaat ook in de 21e eeuw onverminderd door.

Online voorverkoop EUR 15,- per persoon (incl. reserveringskosten)
Aan de zaal EUR 17,50 per persoon (indien nog niet uitverkocht)

Het optreden van Blue Star vindt plaats in de Schilderwerken De Boer Zaal van De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam, aanvang 21:00 uur. De zaal gaat open om 20:30 uur.

TICKETS online