The Rolling Stones Tribute in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Zaal
Schilderwerken De Boer Zaal

Datum
Zaterdag 6 april 2024

Tijdstip
Zaal open 20:30 uur

Ticketprijs
Voorverkoop € 17,50- per persoon.
Aan de kassa € 20,- per persoon.

TICKETS-online

The Rolling Stones Tribute in De Brink

Op 6 april a.s. gaat om 20.30 - de Schilderwerken De Boer Zaal open voor het optreden van de Volendamse coverband Time Travelling with The Rolling Stones. Een geweldige tributeband die de vele hits van de Rolling Stones deze avond ten gehore zal brengen.

Peter Schilder, Benito Bond en Werner Veerman (hoe kan het ook anders…) waren de grondleggers van deze band. Binnen no time hadden ze alle muzikanten, zangers en zangeressen bij elkaar en allemaal waren het Stonesliefhebbers! Sindsdien heeft Time Travelling with The Rolling Stones al tal van optredens verzorgd en telkens is het publiek razend enthousiast. Het leuke is bovendien dat het zeker niet allemaal bezoekers ‘op leeftijd’ zijn, maar dat er ook veel jongeren afkomen op de optredens van deze band.

De legendarische nummers van The Rolling Stones worden vertolkt Benito Bond, John Zwarthoed, Cor Bond en Kees Schilder en zij worden ondersteund door zangeressen Nel Duijn en Candy Mühren. De gitaarpartijen worden gespeeld door Peter Schilder en Werner Veerman. Bart Mooijer komt in actie bij stukken waar het snerpende geluid van de saxofoon vereist is en de bas wordt in alle rust bespeeld door Johan Te Riele. John Schilder is de roffelende kracht op drums en Ron Veerman bedient het keyboard. Multitalent, Theo Tol, verzorgt de percussie en de backing vocals.

TICKET-online