Creatieve Wintermarkt 2019

Locatie:
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 te Obdam

Datum
Zondag, 3 november 2019

Tijdstip
11:00 – 16:30 uur

Zaal
Lisettezaal

Entreeprijs
Vrij toegang

Info
www.creatievewintermarktobdam.nl

Creatieve Wintermarkt 2019

De Creatieve Wintermarkt Obdam op zondag 3 november a.s. in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink.

Op zondag 3 november 2019 vindt, in De Brink te Obdam, de Creatieve Wintermarkt Obdam plaats. De creatieve winterbeurs is en hobbymarkt boordevol ambachten en creativiteit! Dit jaar alweer voor de zesde keer!

Op deze sfeervolle en gezellige wintermarkt exposeren en verkopen hobbyisten uit de omgeving hun eigen gemaakte creaties. Ook dit jaar is er weer een groot aanbod van veel verschillende hobby’s. Tijdens de wintermarkt is onder andere te bewonderen: klein brocante, haken, wol vilt, 3D-kaarten, fotokaarten, geëtst glas, breiwerk, borduurwerk, sieraden, kaarsen, mozaïek, schilderwerk op hout, kerstballen, kerststalletjes en nog veel meer. Op de markt worden er door een aantal hobbyisten demonstraties gegeven, zo zal er een houtdraaier aanwezig zijn en een figuurzager.

Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve activiteit voor kinderen.  Dit jaar wordt het een leuke winterhanger! De Brink verzorgt een gezellige locatie, en de markt wordt aangekleed in een winterse sfeer. Deze markt wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Dekamarkt Obdam, Loos Betonvloeren, Braas Brood -en Banketbakkerij en VIC Obdam.

U bent van harte welkom tussen 11:00 uur en 16:30 uur.  De entree is gratis en iedere bezoeker krijgt een lootje bij binnenkomst waarmee u wellicht een prijsje kunt winnen. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.creatievewintermarktobdam.nl.  Tot dan!