The Lasses in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpstraat 155, Obdam

Datum
Zondag 13 september 2020

Let op!!!!!
CONCERT IS UITVERKOCHT

Tijdstip
Optreden 16:00 - tot 17:00 uur, zaal open vanaf 15:30 uur

Zaal
Lissetezaal

Entreeprijs
Voorverkoop EUR 12,50 per persoon inclusief koffie of thee

Op dit concert is het coronaprotocol van toepassing welke De Brink volgt conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM

The Lasses in De Brink met extra concert/optreden

Prachtige folkmuziek van The Lasses in De Brink op 13 september a.s.!

Op 13 september a.s. verzorgt The Lasses een sfeervol zit/luister optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Het concert vindt plaats van 16:00 tot 17:00 - (zaal open: om 15:30 uur).

Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen het duo The Lasses. De warme alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie vullen elkaar prachtig aan en hun samenzang wordt dan ook alom geroemd. De twee begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica.

Hun samenwerking ontstond op originele wijze. Nog voordat zij ook maar een woord hadden gewisseld zongen zij al samen in het Ierse muziekcafé Mulligans in Amsterdam. Inmiddels treden deze twee zangeressen over de hele wereld op met geweldige folk ballades uit het Schotse, Ierse en Amerikaanse folk genre en gevoelige eigen songs. De unieke harmonie, prachtige stemgeluid en interessante repertoire maakt hen een veelgevraagd duo in de internationale folk scene. Hun songs wisselen zij af met amusante verhalen. De organisatie van De Brink is er derhalve trots op dat dit duo in Obdam komt optreden!

Margot en Sophie brachten inmiddels een viertal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.

Het concert is uitverkocht. Kaarten voor dit concert zijn niet meer verkrijgbaar.