The Lasses

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpstraat 155, Obdam

Datum
Zondag 13 januari 2019

Tijdstip
15:30 - tot 17:30 uur, zaal open vanaf 15:00 uur

Zaal
Lissetezaal

Entreeprijs
Voorverkoop EUR 10 per persoon + reserveringskosten
Aan de zaal EUR 12,50 per persoon (indien nog beschikbaar)

TICKETS online

The Lasses

The Lasses komen naar Sociaal-Cultureel Centrum De Brink!

Op 13 januari 2019 om 15.30 - komen The Lasses een heerlijk optreden verzorgen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam.

Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen The Lasses. Zij brengen een hartverwarmende samenzang waarbij zij zichzelf begeleiden op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica.

The Lasses worden geroemd om hun prachtige samenzang, waarbij de gevoelige alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie elkaar perfect aanvullen. Ook hun repertoire is heel bijzonder: eeuwenoude liedjes uit de Engelstalige folk traditie, aangevuld met intiem eigen werk. De onderwerpen? Liefde, heimwee en verdriet. Niet de meest vrolijke thema’s, maar omdat de liedjes recht uit hun hart komen, bezorgen ze de luisteraar toch een glimlach op het gezicht.

Het duo neemt de luisteraar tijdens een optreden mee op reis. Van de Schotse hooglanden naar de Engelse heuvels en van Ierse liefde naar Amerikaanse weemoed. Op 13 januari 2019 brengt die reis hen naar De Brink in Obdam voor een middag vol sfeervolle liedjes en grappige verhalen.

The Lasses zijn regelmatig te zien op Nederlandse folkpodia. Ze voelen zich evenzeer thuis bij een intiem concert als op een festivalpodium. Overigens gaan The Lasses ook met regelmaat over de landsgrenzen. Zo maken ze ieder voorjaar een tournee door de Verenigde Staten, speelden ze op uitnodiging van de beroemde Ierse singer-songwriter Luka Bloom in Ierland en traden ze vorig jaar zelfs op in Japan. Het duo bracht inmiddels een tweetal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.

Zet deze ‘reis’ met The Lasses overigens alvast in uw agenda en laat u op 13 januari meevoeren naar vroeger tijden waar de kookpot nooit leeg was, de harten overliepen van heimwee en de liefde belangrijker was dan trouw!