Wat zal het een feest worden en wat hebben wij er zin in, Kermis Obdam 2022! De activiteitencommissie van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft in elk geval een prachtig programma samengesteld.

Zaterdag 20 augustus

Het kermisweekend gaat meteen goed van start op zaterdag 20 augustus met

De Barre Brink Borrel

DJ Eric en Bas van Saaze verzorgen de muziek. Zij maakten er vorig jaar, tijdens het deunfeest op het Kerkplein, ook al een feestje van. De Barre Brink Borrel vindt plaats in de Schilderwerken De Boer Zaal en duurt van 21.00 tot 02.00 uur. De entree bedraagt € 10,00 per persoon en kaarten zijn vanaf 20 juni te bestellen via www.debrinkobdam.nl.

Zondag 21 augustus

Maar…. er is nog veel meer te beleven in De Brink tijdens de Kermis. Zo treedt op zondag 21 augustus van 19.00 tot 24.00 - Flair op in de Schilderwerken De Boer Zaal en de entree is gratis. Flair is een allround band, met een breed repertoire dat zich het beste laat omschrijven als ‘best of 538’, aangevuld met de grootste hits aller tijden. Van de meest recente top 10 tot de ‘Greatest Hits’, van Nederlandstalig tot Duitstalig, van heavy pop tot smartlappen. Kortom, ook ‘kermiszondag’ belooft een feest te worden.

Maandag 22 augustus

Op maandag 22 augustus, van 10.00 tot 14.00 - is er ruimte voor het traditionele vlotbruggen. Een gezellig en – al jarenlang – uiterst populair evenement.

Maandagavond, van 19.00 tot 24.00 uur, gaat ‘het dak er weer af’ met Clemens en Clemens. De entree is gratis. Deze mannen behoeven waarschijnlijk niet eens een toelichting, want wie kent ze niet? Dit vader-en-zoon-duo is op menig podium in Noord-Holland te zien en ook het podium van de Schilderwerken De Boer Zaal in De Brink, beklommen zij al diverse keren. Door de jarenlange ervaring van Clemens sr. (bij bands als Blue Star en Big Deal) en de frisse insteek van Clemens jr. ontstaat er een perfecte mix tussen de gouden hits van vroeger en de knallers van nu.

Klaver Giant Groep Foyer

Op ‘kermismaandag’ is ‘s avonds de Klaver Giant Groep Foyer ook open. Tijdens het optreden van Clemens en Clemens in de grote zaal kunnen bezoekers in de foyer ook genieten van de muziek, op een wat lager geluidsniveau.