Kom jij ons helpen als vrijwilliger?

De Brink

De Brink heeft naast een professioneel team beheerders een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn wij echter weer op zoek naar versterking. De meeste vrijwilligers werken één keer per vier weken een ochtend, middag of avond. De werkzaamheden zijn bijzonder divers.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Barmedewerkers

Barmedewerkers zijn oproepbaar bij evenementen zoals het korenfestival, optredens, sinterklaas, biljartavonden enz. Er zijn vrijwilligers die regelmatig bardiensten willen draaien; anderen kunnen slechts een paar keer per jaar. Natuurlijk zijn wij blij wanneer u met regelmaat beschikbaar bent,  maar ook kandidaten die slechts een paar keer per jaar willen inspringen zijn van harte welkom.

Avondmedewerkers

Op doordeweekse avonden zijn er binnen De Brink ook met regelmaat activiteiten. U kunt daarbij denken aan cursussen, repetities van de toneelvereniging en fanfare en de leden van sportclubs die komen en  gaan. Voor dergelijke avonden zoeken wij vrijwilligers die onze gasten van koffie voorzien, een goed verloop coördineren, fungeren als aanspreekpunt en aan het einde van de avond De Brink opgeruimd en afgesloten achterlaten. Als u regelmatig een avond wilt helpen en goed zelfstandig kunt handelen dan verwelkomen wij u graag.

Hebt u interesse in een van de bovengenoemde vrijwillige functies, dan verzoeken wij u  het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons langskomen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en beheer De Brink Obdam