BIG GIG in De Brink met BIG-Movie-GIG (gaat vanwege gebrek aan belangstelling niet door)

Locatie
De Brink, Dorpsstraat 155 te Obdam

Datum
Zaterdag 25 mei 2019

Tijdstip
Vanaf 20:00 uur – 22:30 uur. De zaal gaat open vanaf 19:30 uur

Zaal
Lisette

Entreeprijs
EURO 15,- in de voorverkoop via bestellink, EUR 17,50 aan de zaal

Kaarten reserveren via onderstaande link of telefonisch via 06-49886643 (na 18:00 uur).
Kaarten BIG-MOVIE-GIG

BIG GIG in De Brink met BIG-Movie-GIG (gaat vanwege gebrek aan belangstelling niet door)

MANAGEMENT VAN BIG-GIG HEEFT AANGEGEVEN DE VOORSTELLING NIET DOOR TE LATEN GAAN. ZIE VOOR MEER INFORMATIE DE WEBSITE VAN BIG-GIG.

BIG-MOVIE-GIG: Muziek en beeld van films en tv-series

BiG GiG komt opnieuw naar de Brink. Op 25 mei a.s. speelt de Bigband de succesvolle voorstelling “BiG-Movie-GiG”.

Onder leiding van Martijn Bos maakt de Bigband een verrassende combinatie van muziek en beeld. U luistert naar live gespeelde muziek van filmklassiekers en tv-series en kijkt naar de bijbehorende beelden van onder andere: Mission Impossible, James Bond, The Good, the Bad and the Ugly, Jungle Book ,The Onedin Line en Mash.

Klankkleur

De 17-koppige Bigband heeft de bekende bezetting met saxofoons, trombones, trompetten en een ritmesectie. Voor dit programma wordt de klankkleur uitgebreid met: bugel, fluit, banjo, mandoline en mondharmonica. Twee jonge vocale talenten; Clara Bakker en Bas Koppes, vullen de band aan in een aantal arrangementen. Presentator Sander Huisman verzorgt de verbinding in de voorstelling en geeft toelichting op muziek en beeld.

Variatie en herkenning

BiG GiG bracht deze muziekvoorstelling in diverse theaters. Beeld en het geluid in de productie lopen synchroon. Dit vraag een grote concentratie van de musici, maar het resulteert in een intense beleving door orkest én publiek. In combinatie met de filmbeelden krijgt de muziek nog meer zeggingskracht. Uit de reacties: “Een mooie combi; livemuziek met beeld”, “Geweldige filmpjes met leden van BiG GiG”, “Wat een variatie op één avond”, “De voorstelling was veel te snel voorbij”. BiG-Movie-GiG is een feest van herkenning.

Kaarten

“BiG-Movie-GiG” 25 mei a.s. aanvang: 20:00 uur. Kaarten EUR 15,- in voorverkoop via de bestellink of aan de zaal EUR 17,50 of reserveren via  06 – 49886643 (na 18:00 uur).

Bent u erbij op 25 mei? Wij openen de deuren om 19:30 uur. Om 20:00 uur begint het muzikale spektakel.

Info Big Gig en voorproefje BIG-MOVIE-GIG
BIG GIG

Reserveren:
Kaarten BIG-MOVIE-GIG