Blue Star in De Brink

Locatie 
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zaterdag, 13 april 2019

Tijdstip
Aanvang 21:30 uur, zaal open vanaf 21:00 uur

Entreeprijs
Online voorverkoop start vanaf 13 januari 2019. Entreeprijs bedraagt EUR 12 per persoon + reserveringskosten

TICKETS online

Blue Star in De Brink

Blue Star komt naar De Brink!

Op zaterdag 13 april a.s. zal de legendarische band Blue Star weer een spetterend optreden verzorgen in De Brink. Vervlogen tijden herleven bij dit machtige concert. Velen onder u zullen hen nog kennen van de optredens in Obdam en de rest van West-Friesland.

Wie is er tenslotte niet bij een concert van deze band geweest in locaties als ‘Het Wapen van Obdam’ en ‘De Heer van Wassenaer’? Destijds immens populair, maar ook nu nog zeker niet vergeten. De mannen van Blue Star zijn nog immer actief. Jaarlijks treden zij nog altijd een aantal keer op en dan kunnen ze rekenen op een laaiend enthousiast publiek!

Clemens Wenners, Evert Sijm, Hans Vos, Aldo Cuccagna, Clemens Wenners jr. en Jeroen Woelders vormen tezamen misschien wel de coverband met het hoogst aantal ‘dienstjaren’. De band werd opgericht in 1960 en gaat ook in de 21e eeuw onverminderd door.

Publiek 

Vader en zoon Wenners maken al geruime tijd allebei deel uit van de Blue Star en blijven verbaasd over het gemêleerde gezelschap dat naar de concerten komt. ‘Het is werkelijk van jong tot oud(er) en allemaal zijn ze even enthousiast’, aldus de mannen.

Het optreden van Blue Star vindt plaats in de grote zaal van De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam en vangt aan om 21:30 uur. De zaal gaat open om 21:00 .uur.