De Brink met Pubkwis eXperience

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 Obdam

Datum
Zondag 24 februari 2019 Pubkwis eXperience Classic

Tijdstip
Zaal open vanaf 16:00 uur, aanvang eerste spelronde 16:30 uur

Zaal
Foyer

Inschrijfgeld
EURO 10 per deelnemend team

De Brink met Pubkwis eXperience

De tweede dag van de Pubkwis eXperience! is weer gespeeld. Deze dag was het weer de Pubkwis eXperience! Classic. De vragen waren deze keer weer 2 ronden algemene kennis, een ronde plaatjes kijken, muziek fragmenten en de actualiteit. Totaal weer 5 ronden om aan het einde de bitterballen te verdienen of het beruchte portie kaas  met mosterd!

Alle teams waren rond de klok van 16.15 uur weer paraat om met elkaar de strijd aan te gaan om hun kennis te testen. De meeste teams waren goed aan elkaar gewaagd en aan de top werd regelmatig van plaats gewisseld. Na 5 ronden ging BGZ met de winst aan de haal, met 36 punten en streden daarna onderling de drukknop ronde om beste van de dag! Pim Obdeijn had net iets meer ervaring dan de andere teamleden en pakte de titel beste van de dag. List & Bedrog waren de hoogste nieuwe binnenkomers met 35 punten gevolgd door TZN met 32 punten. BGZ dus de bitterballen. A Wounden Knee bleef Het Zootje voor wat betreft de aanmoedigingprijs, een portie kaas. Allen gefeliciteerd met de behaalde winst.

De volgende Pubkwis eXperience! is de Pubkwis eXperience! Classic op zondag 24 februari 2019. Dit alles weer in de foyer van De Brink.

Uitslagen en standen zijn te volgen via de Rotonde en de facebookpagina van de Pubkwis

Namens het Pubkwis team heel veel speelplezier toegewenst en graag tot ziens.