Kermis 2020 De Brink coronaproof vlotbruggen

Locatie
De Brink

Datum 
Maandag 17 augustus 2020

Als maandag 17 augustus 2020 is uitverkocht, zal de zondag 16 augustus van 12:00 - tot 16:00 - worden opengesteld. Hou de reserveringslink in de gaten!

Tijdstip
Maandag vanaf 10:00 - tot 14:00 - en mogelijk zondag vanaf 12:00 tot 16:00 uur.

Zaal
Lisettezaal

Entreeprijs (incl. koffie/thee bij ontvangst, 2x broodje en 2x een warm hapje tussendoor)
EUR 10 per persoon

Reserveren
Vlotbruggen maandag 17 aug. 2020

Link voor reservering zondag verschijnt zodra vlotbruggen op maandag is volgeboekt

Kermis 2020 De Brink coronaproof vlotbruggen

Omdat De Brink de inwoners van Obdam toch heel graag een stukje ‘Kermisbeleving’ wilde bieden, is het bestuur met diverse partijen in gesprek gegaan over wat er absoluut niet kan, maar vooral over wat er mogelijk wél zou kunnen! Zo vond er overleg plaats met Mandy Smit van restaurant De Amethist, Ronald Kooy van Nelly’s en de gemeente. Alle (on)mogelijkheden passeerden de revue en daarbij ging het vanzelfsprekend over de anderhalve meter afstand regeling, maar ook toiletvoorzieningen, zitplaatsen, maximaal aantal bezoekers, registreren, verantwoordelijkheid en beveiliging kwamen aan de orde.

Peter Homan (voorzitter van De Brink): “We wilden heel graag toch iets organiseren in het dorp. Dus  hebben wij, samen met de Amethist en Nelly’s, onderzocht of het mogelijk was om gezamenlijk een kermisevenement te organiseren. Samen één locatie, samen de muziek, samen een tent en alles wat erbij hoort. Alles om onze inwoners toch het kermisgevoel te laten beleven. Gaandeweg de voorbereidingen hebben we echter gezamenlijk moeten concluderen dat het, met de huidige corona voorschriften, niet uit te voeren valt. Enerzijds speelt het kostenaspect een rol en anderzijds, voor ons het meest belangrijke, de veiligheid van de medewerkers en de bezoekers. Het is helaas niet anders. Teleurstellend, ja zeker, maar toch overheerst een gevoel van tevredenheid dat we de mogelijkheden heel serieus hebben onderzocht en wie weet er wat voor moois uit voortkomt voor een volgend kermisjaar. Hopelijk dan zonder corona-maatregelen en weer gezellig zoals de kermis Obdam is bedoeld.”

Wel vlotbruggen!
Om vooral positief af te sluiten doet het De Brink deugd om te kunnen melden dat het jaarlijkse vlotbruggen WEL zal plaatsvinden. Het vlotbruggen is een feest voor velen en een traditie tijdens de kermisdagen. Op maandag 17 augustus a.s. van 10:00 tot 14:00 uur, en bij voldoende belangstelling mogelijk ook zondag 16 augustus a.s. van 12:00 - tot 16:00 uur, zal het vlotbruggen in De Brink plaatsvinden. De corona-maatregelen brengen met zich mee dat deelname per voorinschrijving dient te worden georganiseerd en dat er een maximum aan het aantal deelnemers zal gelden, maar dat zal voor de ware liefhebber de pret niet drukken.

Snel reserveren klik hier op: vlotbruggen maandag 17 augustus a.s.