Knutsel-Kindermiddag in De Brink

Waar wordt de Knutsel-Kindermiddag gehouden
De Brink

Wanneer
25 april a.s. April is de laatste keer, hierna beginnen we weer in september.

Thema 25 april a.s.
Nog te bepalen

Tijdstip
Woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur

Zaal
Cursusruimte 2 en 3, tweede verdieping

Inschrijfgeld
EURO 2 per deelnemend kind (inclusief materiaal en limonade)

Knutsel-Kindermiddag in De Brink

Elke maand superleuke Knutsel-Kindermiddag in De Brink Obdam!

De kinderen die met regelmaat deelnemen, kijken er telkens weer reikhalzend naar uit… de Knutsel-Kindermiddag in De Brink Obdam. Elke maand –op woensdagmiddag- gaan de creatieve vrijwilligers van De Brink van 14.00 tot 15.30 - met de kids aan de slag. De doelgroep van deze knutselmiddagen zijn kinderen vanaf groep 3.

Deze enthousiaste vrijwilligers verzinnen telkens weer een nieuw thema waar ze met ‘hun’ kinderen op los kunnen gaan. De jonge deelnemers gaan telkens weer trots en enthousiast met hun zelfgemaakte werk naar huis. Voor slechts 2 euro per kind, inclusief materialen en limonade hebben de kinderen een heerlijke middag met elkaar!

De eerstvolgende Knutsel-Kindermiddag vindt plaats op 28 maart a.s. Natuurlijk is het thema dan …. Pasen! Komt uw kind ook lekker knutselen?

Overigens kunnen wij ook nieuwe begeleiders voor deze middagen gebruiken. Lijkt het u leuk om de kinderen te komen begeleiden en bent u creatief? Dan zijn wij op zoek naar u.

Voor meer informatie over de knutselmiddagen en/of over de vrijwilligersfunctie van Kinderbegeleider bij De Brink, kunt u contact opnemen met Mariëlle Boots, via: Mariëlle Boots (email) en/of 06-37150760