Neil Young Cover Band in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zondag 12 januari 2020

Tijdstip
Vanaf 15:30 uur, zaal open om 15:00 uur

Zaal
Lisette

Entreeprijs
Via ticketsonline in de voorverkoop: EUR 6/p.p. en EUR 8/p.p. aan de zaal indien optreden nog niet is uitverkocht.

Tickets
Voor tickets klik hier

Neil Young Cover Band in De Brink

Op zondag 12 januari a.s. vanaf 15:30 uur verzorgt  de Neil Young Cover Band een optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam.

 De Neil Young Cover Band is de meest authentieke Neil Young tribute band in Nederland. De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke passie voor classic rock en Neil Young in het bijzonder! Sinds de oprichting in 2005 hebben zij een royaal repertoire opgebouwd met klassiekers zoals Old Man, Like a Hurricane en Harvest, maar ook recenter werk, zoals After the Garden en Boxcar.

Leadzanger Dirk Zeeman weet de sound van Neil Young overigens bijzonder dicht te benaderen. Die unieke sound, in combinatie met de sterke podiumpresentatie van de band, maakt dat deze mannen zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia, hebben opgewerkt tot één van de meest toonaangevende acts in het tribute-circuit.

Tijdens het optreden in De Brink zullen niet alleen de grootste hits als Old Man, Hurricane en Harvest voorbijkomen, maar ook minder bekend, maar evenzo prachtig werk(!) uit het oeuvre van Neil Young.

De band bestaat uit Dirk Zeeman – guitar/vocals, Jan Kaars – guitar/vocals, Gerard Schilder – keyboards, Klaas Springer – bass en Klaas Zeeman – drums.

De voorverkoop voor dit spetterende muzikale optreden is inmiddels gestart. Kaarten kosten  € 6,00 (in de voorverkoop) en zijn te bestellen via tickets in het hoofdmenu van de website van De Brink. Kaarten aan de zaal kosten € 8,00 (indien dan nog beschikbaar).

 Gezien de grote populariteit van de Neil Young Cover Band, verwachten wij dat de kaartverkoop hard zal gaan. Het is dus raadzaam om er snel bij te zijn, want vol is vol!

Facebook Neil Young Cover Band: Neil Young Cover Band

Website Neil Young Cover Band: Neil Young Cover Band