Sesam in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zaterdag 16 november 2019

Tijdstip
Vanaf 21:30 uur, zaal open om 21:00 uur

Zaal
Lisette

Entreeprijs
Via ticketsonline: EUR 9/p.p. en EUR 12/p.p. aan de zaal indien optreden nog niet is uitverkocht

Tickets
Voor tickets klik hier

Sesam in De Brink

Op zaterdag 16 november a.s. verzorgt de band Oud Sesam een spetterend optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Het optreden gaat om 21.30 uur van start; een half uur eerder gaan de deuren open.

De band Sesam ontstond in de jaren ‘70 als begeleidingsband van het Wognums jongerenkoor. Na ongeveer een jaar werd zangeres Marja Floris bij de band gevraagd en kwam het grotere succes en speelde de band al snel door heel Nederland.

De formatie bestaat uit zangeres Marja Floris, drummer Koos Blauw, toetsenist/zanger Dick Schouten, basgitarist/zanger/trompetist Jan Koppes en gitarist Kees Commandeur. Nog altijd weten deze muzikanten de zalen waar zij een optreden verzorgen, volledig op zijn kop te zetten en dat zal op 16 november in De Brink niet anders zijn!

Wanneer je verzekerd wilt zijn van kaarten, is het aan te raden deze alvast te bestellen via tickets online en kosten € 9,– in de voorverkoop. Wanneer je kaarten aan de deur wilt kopen (indien nog voorradig), dan kosten ze € 12,–.