KINK in De Brink

ocatie
De Brink

Datum
Zaterdag 3 februari 2018

Tijdstip
21:00 uur

Zaal
Lisette

Entreeprijs
EURO 8 per persoon

KINK in De Brink

Op zaterdag 3 februari a.s. om 21:00 - komt coverband KINK opnieuw naar De Brink. Bij elk optreden weten de Obdamse zangeres Yvonne Leek en haar bandleden er een feest van te maken! Op 3 februari gaan ze dat  voor de zesde keer doen in De Brink in Obdam aan de Dorpsstraat 155. Mis het niet!

KINK bestaat uit zes bandleden: Yvonne Leek en Renee Koper zijn de leadzangeressen, Joeri de Jong speelt drums, Jeroen van Twuijver en Bryan Martignoni zijn de gitaristen en Paul van der Plas is de toetsenist. Meer weten over KINK? Kijk eens op: http://coverbandkink.nl/

Wanneer u al eerder een optreden van KINK hebt bijgewoond, dan weet u dat KINK telkens weer op enorm veel enthousiasme mag rekenen. Bijzonder is dat de leeftijden van de bezoekers zo varieert. Van jong tot oud(er), ze zijn allemaal laaiend enthousiast! Dat komt voornamelijk doordat KINK een bijzonder gevarieerd repertoire brengt. Van Nederlandse meezingers tot popnummers. Hits van toen en hits van nu. KINK speelt het allemaal.

In de pauze neemt DJ Jerone het stokje over. Jerone is overigens uitstekend in staat de sfeer er goed in te houden! Jerone is allround DJ en entertainer en brengt een repertoire voor alle leeftijden. Zijn missie? De mensen vermaken!

KINK II