MAas in De Brink met een gastoptreden van The Crossband ’75 (uitverkocht)

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Zaal
Schilderwerken De Boer Zaal

Datum
Zondag 10 december 2023

Tijdstip
Zaal open 15:30 uur

Entreeprijs
Voorverkoop € 16,- per persoon. (incl. reserveringskosten)
Aan de zaal € 17,50 per persoon (indien nog beschikbaar)

TICKETS-online

MAas in De Brink met een gastoptreden van The Crossband ’75

Na de succesvolle optredens van The Crossband en de formatie MaAs kwam manager van het eerste uur, Fred Oudhuis, op het idee om het project Crossband 75 op te starten. Dit is een formatie, bestaande uit bandleden die optraden in de periode dat The Crossband in 1975 begon met optreden. Na een belrondje naar iedereen, bleek er een razend enthousiaste groep over te blijven. Alleen gitarist Moos de Vries van het eerste - doet helaas niet mee, vanwege het feit dat hij in Spanje woont. Voor hem in de plaats doet de latere bassist van The Crossband, Hans Kerkhof, mee. Verder waren alle bandleden van Crossband 75 actief in de eerste periode van het ontstaan van de band.

Op drums speelt Ted Munster, die ook furore heeft gemaakt met muzikanten als Henk Pepping, Jan Hartman, Rob Hoeke, enz.

Op basgitaar speelt Richard Boekel, die in 1970 ook deel uitmaakte van de formatie Istud Agass. Dit was de band die vooraf ging aan The Crossband,

Op gitaar speelt Cor de Vries, ook bandlid van MaAs en The Crossband. Verder speelt Cor al 50 jaar in diverse bands zoals Istud Agass, Kink, De Diatonica’s enz. enz.

Op sologitaar speelt Hans Kerkof, ook bandlid van MaAs en The Crossband. Als vervanger van Moos de Vries heeft hij afscheid genomen van de basgitaar.

De leadzang wordt verzorgd door Jos Oudhuis, zanger van het eerste - en aangevuld met de zangeressen Nel de Vries en Cock Berkhout, vroeger deel uitmakend van de Curly Heads.

Het repertoire wat gespeeld wordt is ook uit deze periode. Zoals: Gruppo Sportivo, Herman Brood, Bryan Ferry, Steve Harley enz. enz.

Dit is een éénmalig optreden in deze bijzondere formatie. Zorg dat je erbij bent!!

Het optreden vindt plaats op  zondag 10 december 2023 vanaf 16.00 - (zaal open om 15:30uur). Een heerlijk optreden dat u niet mag missen en waarbij volop gedanst kan worden!