Het Kerkhofclubje door Rein Genoegen

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 te Obdam

Datum
Zaterdag 4 april 2020, aanvang 20:15 uur
Zondag 5 april 2020, aanvang 14:00 uur

Zaal
Lisettezaal

Entree
EUR 10 p.p

Reserveren
reserveren@reingenoegen.nl of bellen met 0226-452000

Facebookpagina
Facebookpagina Rein Genoegen

Het Kerkhofclubje door Rein Genoegen

Toneelvereniging “Rein Genoegen” Obdam  brengt op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 haar voorjaarsstuk, de tragikomedie “ Het kerkhofclubje”.

Drie vriendinnen, sinds kort weduwe, brengen 1 zondag per maand samen een bezoek aan het kerkhof. Na afloop genieten ze thuis van een kopje thee en een gezellige babbel.

Het rouwproces van de drie vriendinnen blijkt heel uiteenlopend te zijn. Lucille is zwaar teleurgesteld in haar overleden man en is ijverig op zoek naar een nieuwe partner.  Doris begrijpt dit niet want haar leven is gestopt bij het overlijden van haar man en zij blijft rouwen om hem.  Ida komt stilaan tot het besluit om haar rouwproces af te sluiten en terug een stapje in de wereld te zetten.  Een ontmoeting met Sam, de innemende lokale slager, doet alles veranderen. De vriendschap van het trio wordt op de proef gesteld en het kerkhofclubje dreigt uiteen te vallen.

Het kerkhofclubje is een heerlijke voorstelling vol humor en licht sarcasme.  Een tragikomedie vol liefde en vriendschap over de dood heen.

Op de planken staan: NeL Suiker-Dekker, Tineke Rijnbeek, Yvonne Temme-Bruin, Arie van der Made en Riet Bruin-Dekker. De toneelervaring van alle spelers samen is maar liefst 169 jaar!!!!!!!!!!!!!! Uniek.

De regie is in handen van Danielle  Kenter en Sylvia Appelman.

De technische commissie maakt het mogelijk dat er weer een fraai decor is en dat iedereen het goed kan verstaan. Deze bestaat uit: Ruud Dillo, Nico Klijn, Koos van der Zalm, Anton van der Pol, Raymond Woestenburg en Willem Leemans.

Het beloofd dus weer iets moois te worden!

Entree : 10 euro inclusief een lot voor onze traditionele loterij.

U kunt reserveren door een E-mail te sturen naar : Reserveren@reingenoegen.nl Wij zullen uw reservering bevestigen. Geen mail? Bellen kan ook met George Dekker 0226-452000