Red Strats in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zondag 10 maart 2019

Tijdstip
16:30 tot 20:30 uur, zaal open vanaf 16:00 uur

Zaal
Lisette

Entreeprijs
Voorverkoop EURO 5 per persoon + reserveringskosten
Aan de zaal EUR 7,50 per persoon (indien nog beschikbaar)

TICKETS online

Red Strats in De Brink

The Red Strats, Tribute to Cliff and the Shadows, in De Brink Obdam

Op veler verzoek komt zondag 10 maart 2019, de succesvolle band, The Red Strats weer naar De Brink in Obdam! Een heerlijk optreden dat u niet mag missen. The Red Strats treedt op van 16.30 tot 20.30 uur in de Lisette Zaal. Om 16.00 uur gaat de zaal open.

Wie zijn The Red Strats?

The Red Strats doet de muziek uit de Sixties herleven. De band bestaat uit Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal).

In het repertoire van The Red Strats komt heel wat werk van Cliff Richard en The Shadows voorbij. De leadzanger van de band heeft dan ook een stem die doet denken aan die van ‘Sir Cliff’! Maar ook nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly komen voorbij!

Zin in een nostalgische middag/avond met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten in heeft? Kom dan op 10 maart 2019 naar De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Wanneer u meer wilt weten over The Red Strats, dan kunt u terecht op de website van deze band: http://www.theredstrats.nl/index.htm