The Lasses in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpstraat 155, Obdam

Datum
Zondag 6 februari 2022

Tijdstip
Aanvang 15:00 uur, zaal open vanaf 14:30 uur

Zaal
Schilderwerken De Boer Zaal

Entreeprijs
Online voorverkoop EUR 10 per persoon incl. reserveringskosten
Aan de zaal EUR 12,50 per persoon (indien nog niet uitverkocht)

TICKETS online

Op dit concert is het coronaprotocol van toepassing welke De Brink volgt conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM

The Lasses in De Brink

Prachtige folkmuziek van The Lasses in De Brink op 6 februari 2022!

The Lasses verzorgen een sfeervol zit/luister optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Het concert vindt plaats Aanvang 15:00 - (zaal open: om 14:30 uur).

Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen het duo The Lasses. De warme alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie vullen elkaar prachtig aan en hun samenzang wordt dan ook alom geroemd. De twee begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica.

Hun samenwerking ontstond op originele wijze. Nog voordat zij ook maar een woord hadden gewisseld zongen zij al samen in het Ierse muziekcafé Mulligans in Amsterdam. Inmiddels treden deze twee zangeressen over de hele wereld op met geweldige folk ballades uit het Schotse, Ierse en Amerikaanse folk genre en gevoelige eigen songs. De unieke harmonie, prachtige stemgeluid en interessante repertoire maakt hen een veelgevraagd duo in de internationale folk scene. Hun songs wisselen zij af met amusante verhalen. De organisatie van De Brink is er derhalve trots op dat dit duo in Obdam komt optreden!

Margot en Sophie brachten inmiddels een viertal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.