The Telephones in De Brink

Locatie
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zaterdag 10 november 2018

Tijdstip
Zaal open vanaf 20:30 uur, optreden vanaf 21:00 uur

Zaal
Lisette zaal

Entreeprijs
Euro 8 per persoon (geen voorverkoop)

The Telephones in De Brink

The Telephones en The Plastic Pigshakers in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam.

Op zaterdagavond 10 november a.s. kunnen liefhebbers van zestiger jaren rockmuziek hun hart ophalen bij Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Vanaf 21.30 uur staan daar namelijk twee bands op het podium: The Telephones en The Plastic Pigshakers!

De mannen van The Telephones vertolken op verassende wijze nummers van de Kinks, The Rolling Stones, The Beatles, The Monkees en nog veel meer. Liefhebbers van Fender Rhodes en Hammond orgels met draaiende Leslie box, het blinkende geluid van de Feder Telecaster mogen deze avond zeker niet missen! The Telephones wisselt dit zestiger jaren repertoire af met enkele nummers van nú. Ook deze nummers geven zij echter een waar vintagesausje.
De band bestaat uit de vier topmuzikanten uit Noord-Holland. De leden van de band spelen –los van elkaar- ook met landelijk en internationaal bekende artiesten zoals Tineke Schoenmaker (Barrelhouse), Wouter Bekkering Quintet en Kink.

Spelen ze samen als The Telephones, dan gaan de mannen volledig los op de meeslepende klanken van rock en blues-rock. U waant u zich helemaal terug in de 60’s en 70’s. Het plezier en enthousiasme voert de boventoon bij The Telephones en zorgt ervoor dat het onmogelijk is stil te blijven zitten.

Op deze avond speelt bovendien de band The Plastic Pigshakers in de originele bezetting! Mike, Justin en Rodger Kruijer (ja, de broers van Charl Kruijer, de leadgitarist van The Telephones) en Eric Goosens. Vorig jaar verzorgde The Plastic Pigshakers een spectaculair revival optreden en dat bleek zo’n succes dat zij op herhaling gaan! The Plastic Pigshakers brengt verassende tachtiger jaren muziek van onder meer The Cure en Ian Dury.

Kortom, deze avond met The Telephones én The Plastic Pigshakers is dus niet te missen voor de echte rock liefhebber!

Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en kosten € 8,- per stuk. Het optreden begint om 21.30 uur; de zaal is open vanaf 21.00 uur.