Sya in De Brink

Locatie 
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155, Obdam

Datum
Zondag 14 november 2021

Tijdstip
Aanvang 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur

Entreeprijs
Online voorverkoop EUR 15,00 per persoon incl. reserveringskosten
Aan de zaal EUR 17,50 per persoon (indien nog niet uitverkocht)

TICKETS online

Op dit concert is het coronaprotocol van toepassing welke De Brink volgt conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM

SYA in De Brink

Op zondag 14 november a.s. komt Sya een optreden verzorgen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink.

SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bestel snel uw kaarten!

Kaarten zijn te bestellen via ticket-online (binnenkort)  en kosten € 15,00 in de voorverkoop en, indien nog niet uitverkocht,  € 17,50 euro aan de zaal.

Op dit concert is het coronaprotocol van toepassing welke De Brink volgt conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM